صفحه اصلي


امروز : جمعه ۱۹ آذر ۱۳۹۵

اينجا هستيد: گيم ايران » بازی های Pc » پيش نمايش بازي هاي كامپيوتر » نگاهی به Kingdom Come: Deliverance رهایی از آخرالزمان


نگاهی به Kingdom Come: Deliverance رهایی از آخرالزمان

بازی های مستقل، چندی است که ارج و ارزش خاصی پیدا کرده اند. شاید مهم ترین دلیلش این باشد که سازندگان این بازی ها، از همه بیشتر به خواسته های طرفدارانشان توجه می کنند و رضایت آن ها، سرلوحه کارشان قرار دارد. آن ها نه تبلیغات دهان پرکن (و در باطن پوچ) برای خودشان دارند و نه هیچ برنامه کاملا حساب شده و مدونی. اگر یک بازی مستقل بخواهد کاری بزرگ و در حد و اندازه عناوین درجه یک ارائه کند، با احتساب مخارجی که امروزه چنین کاری می طلبد، راهی جز متوسل شدن به طرفداران برای تامین هزینه های خود نخواهد داشت. طرفداری هم که برای این کار دست به جیب شود، مسلما انتظار دارد فقط چیزی مطابق میل و خواسته های خودش را ببیند. خلاصه در این بازی ها، طرفداران چه در سرمایه گذاری و چه در محصول نهایی، نقش کلیدی ایفا می کنند. Warhorse Studios، یکی از این شرکت هایی است که با عنوان Kingdom Come: Deliverance قصد دارد کاری متفاوت و بزرگ ارائه دهد و این کار را روی پای خود و بدون حمایت غول های دنیای گیم به پایان برساند. آن ها تا کنون، بالغ بر ۲ میلیون دلار از طرف حامیان برای این عنوان جمع آوری کرده اند. ضمن این که تیم توسعه Kingdom Come، افرادی مجرب با رزومه خوب از جمله Daniel Vávra (از طراحان Mafia) و یا Viktor Bocan (عضو سابق تیم طراحی Bohemia سازنده عناوینی چون Arma) را در اختیار دارد.

 

 

داستان بازی در قرن ۱۵ ام میلادی به وقوع می پیوندد. سال ۱۴۰۳ که قطعا بهترین سال زندگی مردم نخواهد بود. پادشاه مرده و ولی عهد او شخصی سست عنصر و بی اراده است. در این شرایط، برادر پادشاه جدید که تشنه قدرت است، فرصت را مناسب دیده و با جمعی از اشراف زادگان برای غصب حکومت متحد می شود. آن ها پادشاه را ربوده و با ارتشی جدید، کشور بی دفاع را مورد تاخت و تاز قرار می دهند. در لابلای این هرج و مرج، شما به عنوان فرزند یک آهنگر که خانه اش ویران و خانواده اش کشته شده اند، برای انتقام و محافظت از حقوق پادشاه برحق و برقراری نظم وارد عمل می شوید. کاراکتر بدست خود شما ساخته می شود و مهارت های او، همچون اسکایریم، با بکارگیری رشد می کنند. علاوه بر Health و Stamina، دو وضعیت گرسنگی و خواب نیز برای کاراکتر وجود داشته و باید به آن ها نیز توجه کنید.

 

 

 

سازندگان بازی می گویند: “ما قصد نداریم وسیع ترین بازی تاریخ را تولید کنیم. تمرکز ما بر روی کیفیت است نه کمیت. به جای طراحی ۲۰۰ منطقه، دوست داریم فقط بر روی عده محدودی تمرکز کنیم و هر یک را خاص، منحصر به فرد و خاطره انگیز بسازیم. دنیای ما، دنیای بزرگی است ولی تمرکز بر روی ساخت یک دنیای واقع گرانه و نه چندان مملو از جمعیت است. همین فلسفه درباره ماموریت ها نیز صادق است. ما نمی خواهیم بازیکنان را با تعداد بسیار زیادی ماموریت سردرگم کنیم، ولی می خواهیم مطمئن شویم همان ماموریت هایی که داریم، با جزئیات فراوان و قوی خلق شده اند و حاصل آن ها، بر دنیای پیرامون اثر خواهد گذاشت.” به عنوان مفتش قرون وسطایی عاملان یک کشتار دسته جمعی را شناسایی و یا با ارتشی قلعه ای از راهزن ها را محاصره کنید. این ها بخشی از ماموریت های قابل انجام در Kingdom Come هستند که نوید یک تجربه متفاوت و درگیر کننده را به ما می دهند. دیالوگ ها و مکالمات همچون مبارزات، بخش مهم و البته دشواری از بازی را تشکیل می دهند. نمی توان بدون تفکر به انتخابی دست زد و همچون سری ویچر، زمان انتخاب دیالوگ ها محدود است و باید در اندک زمانی تصمیم خود را بگیرید. این تصمیمات، رابطه سایرین را با شما شکل داده و برگشت ناپذیرند.

 

 

 

ترتیب خاصی برای ماموریت ها وجود ندارد؛ ماموریت اصلی می تواند منتظر بماند تا هر وقت مایل بودید به آن بپردازید. دنیایی بزرگ براساس واقعیت متشکل از یک شهر توسعه یافته، جنگل های وسیع، قلعه های بزرگ و ده ها روستا که ساکنان آن ها، هر یک روتین خاصی داشته و هر کاری را به دلیلی انجام می دهند. مردم جرایم شما را به دستگاه های قانونی گزارش داده و بر اساس جرم، با غرامت یا زندان‌‌ مجازات خواهید شد.

 

 

مکانیسم مبارزاتی شبیه به حرکات واقعی دوره قرون وسطایی به همراه فنون رزمی آن دوره طراحی شده است. مبارزه هم زمان با چندین دشمن دشوار خواهد بود و باید همراهانی در جنگ ها داشته باشید. هدف سازندگان این بوده است که حداکثر تعداد نیروی ممکن را در جنگ های نه چندان زیاد بازی به کار گرفته و مبارزات را بزرگ و باشکوه نمایند. سلاح ها و زره ها به گروه های مختلفی تقسیم شده و کاربرد های خاص خود را دارند؛ به عنوان مثال شمشیر در مقابل دشمنان چابک موفق عمل کرده ولی در برابر زره پوشان حرفی برای گفتن ندارد و باید از پتک و اسلحه سنگین در برابر آن ها استفاده کنید. اسب نیز چه در حمل و نقل و چه در جنگ ها قابل استفاده است و انواع مختلفی دارد.

 

 

Kingdom Come: Deliverance در اواخر سال میلادی آینده برای رایانه های خانگی منتشر شده و در ادامه، برای PS4 و Xbox One نیز عرضه می شود.‌ به گفته Warhorse، سازگاری موتور CryEngine با جدیدترین دستگاه های بازی، به آن ها کمک کرده است تا بدون دغدغه تکنولوژی به توسعه بازی بپردازند.

 

 

 

 

Kingdom Come: Deliverance


سازنده: Warhorse Studios
ناشر: Warhorse Studios
سبك بازي: Action Role Playing
پلت فرم ها: PC, PS4, Xbox One
امتياز گيم ايران
NO
امتياز جهاني
NO
ورود به سايت
تبلیغات در گیم ایران
شبكه تبليغات

به جمع کاربران ویژه بپیوندید

تعداد نوشته ها: 192

نوشته شده توسط : « »

علاقه مند به ژانر نقش آفرینی و ترسناک و فانتزی های شرقی. عصر اژدها درگیر کننده ترین، شیطان مقیم خاطره ساز ترین و ارواح تاریک تکان دهنده ترین عنوانی است که تا به حال دیده‌ ام. گیم را فرصتی برای دور شدن از مشغله و درگیری های روزمره می دانم. به قول برتراند روسل: The time you enjoy wasting is not wasted time.

عضويت در خبرنامه سايت

 ۲۵ دیدگاه برای این مطلب ارسال شده است.


  1. redwolf می‌گه:

    سلام
    دیگه چی میشه گفت !
    من که از همین الان دارم براش میمیرم .
    راستی با این جور که اینا تعریف میکنن یه سیستم خیلی قوی برای اجراش میخواد نه ؟
    به نظر من که از واچ داگزم بالا تر

    پاسخ

    فرشاد خرمی: پاسخ در تاريخ تیر ۶ام, ۱۳۹۳ ۱۲:۴۵:


    سلام. سازنده ها گفتن طراحی جنگها اونطوری که میخوان حتی رو کنسول های نسل بعدی هم چالش برانگیزه. لذا قطعا سخت افزار قوی رو میطلبه.

    پاسخ

    Wandering Gryphon: پاسخ در تاريخ مهر ۶ام, ۱۳۹۳ ۰۴:۲۸:


    بابا ما پول نداریم این سیستم زپرتی مونو ارتقا بدیم.اینها هی بازی باحال که سیستم قوی میخواد میسازن “-.-

    پاسخ

  2. MOH3N می‌گه:

    عجب بازیه این! به نظر خیلی قشنگ میاد!
    راستی چه عکس قشنگی!!! دیگه روی اوردین به لیون اسکندی؟ من هنوز تو کف اون عکس قبلی موندم! اخر نفهمیدم اون عکسه زنه یا مرد! 😀

    پاسخ

    فرشاد خرمی: پاسخ در تاريخ تیر ۶ام, ۱۳۹۳ ۲۳:۵۰:


    اون عکس متعلق به پرنسس Ashelia از امپراطوری سقوط کرده Dalmasca در Final Fantasy 12 بود؛ منم که کشته مرده شخصیت باابهتش و… :)

    پاسخ

  3. MOH3N می‌گه:

    این بازی اواخر ۲۰۱۴ میاد؟ یا اواخر ۲۰۱۵؟

    پاسخ

    فرشاد خرمی: پاسخ در تاريخ تیر ۷ام, ۱۳۹۳ ۰۰:۱۸:


    اواخر ۲۰۱۵ گفتن. ولی رو تاریخ بازیهای مستقل هیچ وقت حساب باز نمیشه کرد ممکنه مدت زیادی تاخیر بخوره.

    پاسخ

  4. MOH3N می‌گه:

    راستی اقا فرشاد من یه بازی گرفتم به اسم MURDERED ولی هنوز نصب نکردم.بازیه قشنگیه؟؟

    پاسخ

    فرشاد خرمی: پاسخ در تاريخ تیر ۷ام, ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹:


    سازنده این بازی برا من خیلی محترمه و کارای فوق العاده قوی داشته و داره. این بازی ماجراجویی مخفی کارانه هست و نمرات خوبی هم دریافت نکرده. میانگین ۶ از ۱۰ که اصلا جالب نیست.

    پاسخ

  5. MOH3N می‌گه:

    اقا رسول ببخشید دارم یه سوالی میکنم که جاش نیست ولی میخوام از اقا فرشاد بپرسم.
    فرشاد جان من این بازی mount and blade رو تازه گرفتم. رفتم توش کلا گیج شدم چه جوریه. میشه یه توضیح کوتاه بدی؟ بعد اون سوال هایی که قبل از درست کردن کارکتر ازمون میپرسه چیه؟ به جز چند مورد بقیه رو اصلا نتونستم ترجمه کنم.
    مرسی……………………….

    پاسخ

    فرشاد خرمی: پاسخ در تاريخ تیر ۷ام, ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶:


    اون سوالایی که اول میپرسه زندگی نامه شما در دوره های سنی مختلفه که تاثیرش نهایت روی اقلام و مهارت های اولیه هستش. مهم نیست زیاد. آقای بحرحسینی تو قسمت دانلود این بازی، توضیحات کامل دادن شما مطلب ایشون و نظرات رو یه نگاهی بندازید بعد اگر سوالی باشه درخدمتم.

    پاسخ

  6. reza می‌گه:

    سلام.
    اونایی که هوس بازیه فضایی ای کردن که توش هم تفنگ لیزری باشه هم شاتگان سال ۱۹۴۵ هم ماشینای کلاسیک لاشه هم ربات های عجیب غریب و………..
    برن the bureau رو از شرکت تو کی بازی کنن زیاد جدید نیس ولی قشنگه

    پاسخ

  7. MOH3N می‌گه:

    چه جوری میشه به یه حکومت پیوست؟

    پاسخ

    فرشاد خرمی: پاسخ در تاريخ تیر ۷ام, ۱۳۹۳ ۱۳:۲۷:


    کمی که بجنگید و شهرت – renown – بدست بیارید میتونید با پادشاه یک کشور صحبت کرده و گزینه ای برای فرمانده شدنتون وجود داره. در مد گکوکوجو همچنین میتونید به عنوان سرباز عادی هم خدمت کنید، به جای یک ارتش فقط خودتون یکنفر رو کنترل کرده و جیره مواجب دریافت کنید.

    پاسخ

  8. erfan می‌گه:

    هیچ بازی قش افرینی جذابی تا به امروز تو بازار نیومده امیدمون به این بازی و اسکایریم جدیده

    پاسخ

    فرشاد خرمی: پاسخ در تاريخ تیر ۸ام, ۱۳۹۳ ۱۰:۲۴:


    نزدیک ترین نقش آفرینی به ما عصر اژدها ۳هست که اکتبر امسال منتشر میشه و در عظمت این فرنچایز همین بس که داستانی بسیار درگیر کننده بخصوص از نظر بروز عواطف و احساسات خواهد داشت و درواقع، ظرفیه که فرد شخصیت خودش رو در قالب اون دیده و تناقض های ساختمان شخصیتی انسان رو به خوبی نشون میده. یک بازی با صحنه های خنده آور ولی در کنارش، مملو از دیدگاه های عمیق اجتماعی و سیاسی که بسیار جدی مطرح میشن و واقعیت های تلخ دنیای امروزی ما رو مثل ضعف های حکومت های جمهوری و یا نژاد پرستی رو به صورت مستقیم یا غیر مستقیم بازتاب میده. بارها و بارها بازی ما رو در مقابل دو راهی هایی قرار میده که شاید بهتر باشه سیستم رو خاموش کنید، برید راجع به گزینه ها عمیق فکر کنید و بعد برگردید و گزینه درست تر رو انتخاب کنید. اینا چیزای با ارزشی هستن که کمتر عناوینی مثل عصر اژدها بتونه ساخته و پرداختش کن. هیمن الانش هم Dark Souls II یک بازی از دست ندادنی برا اوناییه که خودشون رو عاشق نقش آفرینی میدونن و کمی دید قبلیشون رو به فلسفه گیم تغییر میده.

    پاسخ

  9. Mahyar می‌گه:

    mamnoon bazam az in bazi va kar hayi ke mishe toosh anjam dad bezarin .chera inghadr tool mikeshe ta biyad bazi amade nist ya chize dg hastesh?

    پاسخ

    فرشاد خرمی: پاسخ در تاريخ تیر ۱۰ام, ۱۳۹۳ ۲۰:۱۰:


    این بازی برای اواخر سال آینده آماده خواهد شد و فعلا در دست ساخته و از اون جاییکه این بازی مستقله و حجمش زیاده، تاخیر خوردنش هم محتمله. ممنون میشم اگر فینگلیش تایپ نکنید.

    پاسخ

  10. عقاب می‌گه:

    بازیش سوم شخصه؟

    پاسخ

    فرشاد خرمی: پاسخ در تاريخ تیر ۱۱ام, ۱۳۹۳ ۱۳:۲۴:


    هم سوم شخص و هم اول شخص. شبیه به وضعیت دوربین اسکایریم.

    پاسخ

  11. reza می‌گه:

    چه با حال…

    پاسخ

  12. مهیار می‌گه:

    سلام لطفا از این بازی چیز های جدید هم دو باره بزنید ممنون

    پاسخ

    فرشاد خرمی: پاسخ در تاريخ شهریور ۳ام, ۱۳۹۳ ۱۹:۴۸:


    سلام. سعی میکنیم.

    پاسخ

  13. mahdi SKY می‌گه:

    فرشاد جان کلا حداقل سیستم مورد نیازش چنده

    پاسخ

    فرشاد خرمی: پاسخ در تاريخ مهر ۱۴ام, ۱۳۹۳ ۲۱:۵۷:


    راستش رسما مشخص نیست هنوز. اما فعلا چنین سیستمی رو براش تخمین زدن که به نظر زیاد درست نمیاد.

    Minimum Requirements

    * Windows Vista 32 Bit
    * ۲۰ GB Hard Disk Free Space
    * GeForce GT 520 Nvidia GPU
    * Radeon HD 6450 AMD GPU
    * ۲GB RAM with DirectX 11
    * Pentium Dual Core E6600 3.06GHz Intel CPU
    * Athlon II X2 260 AMD CPU

    Predicted Requirements

    * Windows 7 64 Bit
    * ۲۰ GB Hard Disk Free Space
    * GeForce GTX 680 Nvidia GPU
    * Radeon HD 7970 AMD GPU
    * ۸GB RAM with DirectX 11
    * Core i7-2600K 4-Core 3.40GHz Intel CPU
    * FX-4150 AMD CPU

    پاسخ


شما نیز به جمع هوادارن گیم-ایران در فیس بوک بپیوندید. Facebook.com


.:: ارسال دیدگاه



كاربر محترم، ايميل شما منتشر نخواهد شد ، لطفا ادرس صحيح ايميل خود را بنويسيد

مقررات بخش نظرات :
1- از ارسال نظرات پي در پي خوداري كنيد و منتظر پاسخ كاربران و يا نويسنده باشيد.
2- فقط به نظرات فارسي پاسخ داده خواهد شد و نظرات فينگليش پاسخ داده نميشود.
3- لطفا در مقدار و ميزان سوالات خود در بخش نظرات زياده روي نفرماييد.
4- لطفا به كاربران و مسئولان سايت بي احترامي نكنيد و در صورت مشاهده پي گيري خواهد شد.
5- لطفا نظر و سوال خود را در بخش مناسب ارسال نماييد در غير اين صورت پاسخي نخواهيد داشت.
6- سوالات خارج از بحث خود را ميتوانيد از قسمت تماس باما از بالاي سايت ارسال كنيد.







تمامي حقوق مطالب و تصاوير نزد اين وب سايت محفوظ بوده و هر گونه کپی بردار (شامل مطالب ، تصاویر و تمامی عناصر) از آن در وب سايت ها و وبلاگ ها و نشريات غیر مجاز بوده مگر به رضایت کتبی مسئولین سایت

 

طرح قالب ، رنگ بندي ، چينش عناصر و طراحي كلي ان براي گيم ايران محفوظ بوده و كپي برداري از قالب جرم محسوب شده و از طريق پليس فتا پي گيري ميشود

Copyright © Game-Iran.com