صفحه اصلي


امروز : جمعه ۱۹ آذر ۱۳۹۵

اينجا هستيد: گيم ايران » فناوري ها و مقالات » اخبار و مقالات » مقالات » راهنمای کسب روح نامحدود در Dark Souls 2


راهنمای کسب روح نامحدود در Dark Souls 2

همانطور که میدانید در Dark Souls 2 تعداد دفعاتی که دشمنان مجددا زنده میشوند محدود شده است؛ این یعنی اگر روح هایتان را خوب مدیریت و کنترل نکنید و با خرید وسایل کم کاربرد، افزایش مهارت ها به شکل ناصحیح (که البته این مورد را با Souls Vessel می توانید جبران کنید) و مهمتر از همه با مردن آنها را از دست دهید، ادامه جریان بازی می تواند کمی برایتان مشکل شود. روشی که در ادامه معرفی می کنیم، بهترین و سریع ترین روش کسب روح به صورت بینهایت در این بازی است و با این روش طی کم تر از نیم ساعت، قادر خواهید بود حدود ۱,۰۰۰,۰۰۰ روح جمع آوری کنید.

 

در بانفایر The Place Unbecknownst که به رئیس Giant Lord می انجامد (اواخر بازی)، یک Bonfire Ascetic بسوزانید که با این کار، منطقه Memory of Jeigh بازسازی شده و درنتیجه رئیس Giant Lord زنده می شود. با ورود به این منطقه کمی جلوتر یک Bonfire Ascetic پیدا می کنید و لذا، Bonfire Ascetic سوزانده شده را احیا خواهید کرد. سپس مبارزه با Giant Lord که رئیس بسیار ساده ای است را انجام داده و بعد از کسب روح او (بین ۱۰۰,۰۰۰ تا ۴۰۰,۰۰۰) و خروج از منطقه، همین چرخه را مجددا تکرار کنید. ویدئوی ما می تواند در مبارزه با این رئیس در دشوارترین حالت ممکن (NG+7) به شما کمک کند.

 

 

 

دانلود ویدئو با کیفیت بالا

حجم فایل: ۵۵ مگابایت

ورود به سايت
تبلیغات در گیم ایران
شبكه تبليغات

به جمع کاربران ویژه بپیوندید

تعداد نوشته ها: 192

نوشته شده توسط : « »

علاقه مند به ژانر نقش آفرینی و ترسناک و فانتزی های شرقی. عصر اژدها درگیر کننده ترین، شیطان مقیم خاطره ساز ترین و ارواح تاریک تکان دهنده ترین عنوانی است که تا به حال دیده‌ ام. گیم را فرصتی برای دور شدن از مشغله و درگیری های روزمره می دانم. به قول برتراند روسل: The time you enjoy wasting is not wasted time.

عضويت در خبرنامه سايت

 ۵۹ دیدگاه برای این مطلب ارسال شده است.


  1. ahmad می‌گه:

    با سلام میخاستم از تون بخام یه مقاله در باره بازی Transformers – Rise of the Dark Sparkبزارید خیلی بازیش توپه.

    پاسخ

  2. ahmad می‌گه:

    راستی چجوری دخل دارک سول وسیه هام رو بفروشم؟؟هر کاری کردم فقط خرید داشت

    پاسخ

    فرشاد خرمی: پاسخ در تاريخ تیر ۸ام, ۱۳۹۳ ۲۳:۴۱:


    از بین همه فروشنده ها، فقط شخصی به نام Galvan که اوین بار در منطقه No man’s wharf میبینیدش لوازمتون رو میخره. ضمن اینکه رو فروش لوازم حساس نباشید تو این بازی انقدر روح از دشمنان بدست میاد که زیادیم میارید.

    پاسخ

    ahmad: پاسخ در تاريخ تیر ۹ام, ۱۳۹۳ ۱۲:۱۳:


    من نگران جا یستم میخام روح بیشتری به دست بیارم همین وبرای پیگیری مکررتون ممنونم.واخرین خاهشم اینه یه مقاله در باره مراحل و نحوه رد کر دنشون بزارید.

    پاسخ

    فرشاد خرمی: پاسخ در تاريخ تیر ۹ام, ۱۳۹۳ ۱۲:۵۳:


    این درخواست شما ،راهنمای قدم به قدم، خیلی خیلی زمانبره ولی ما هر سوالی که داشته باشید راجع به ین بازی در قالب کامنت جواب میدیم.

    پاسخ

    ahmad: پاسخ در تاريخ تیر ۹ام, ۱۳۹۳ ۲۱:۳۴:


    اقا پس یه راه برای به دست اوردن روح بینهایت در اول بازی بگید.وراستی در اول بازی چند تا قول کنار یه تابوت کنار اب هستن چجوری بکشمشون راه خاصی داره

    پاسخ

    فرشاد خرمی: پاسخ در تاريخ تیر ۹ام, ۱۳۹۳ ۲۲:۲۲:


    در اول بازی چنین ویژگی وجود نداره :( اون غول هایی که می فرمایید شما اول بازی ضعیف تر از اینا هستید که بتونید باهاشون مقابله کنید ولی اگر کاراکتر جادوگر باشید میتونید به داخل غار فرار کرده و اونا دیگه نمیتونن جلوتر بیان و راحت با جادو میشه کشتشون.

    پاسخ

  3. redwolf می‌گه:

    خوش به حال شما ها .
    اینقدر دوس دارم این بازی رو بازی کنم ولی نمیدونم چرا اصن دستم نمیره . یه بار ریختم تا اولاش رفتم و زود پاک کردم . خوش بهحالتوون .

    پاسخ

    ahmad: پاسخ در تاريخ تیر ۱۰ام, ۱۳۹۳ ۰۷:۱۵:


    منم اول پاکش کردم بعد دیدم اقای فرشاد خرمی خیلی از بازی تاریف میکنه و دو باره نصبش کردم البته با استفاد هاز فیلم های راهنمای بازی. :(

    پاسخ

    فرشاد خرمی: پاسخ در تاريخ تیر ۱۰ام, ۱۳۹۳ ۱۰:۴۹:


    احمد جان ما هر حرفی که زدیم از از روی اخبار و مستندات و نظرات منتقدین دنیا و مردم گفتیم و نظر شخصی خودمون رو دخالت ندادیم. ما هیچوقت یه بازی که جز وقت تلف کردن سودی نداشته باشه و فیدبک های منفی از مردم دنیا گرفته باشه رو به شما معرفی نمیکنیم که بازیش کنید.

    پاسخ

  4. ahmad می‌گه:

    باسلام.من تونستم the last gaintرو بکشم نمیدونید چه کیفی داره وقتی باس حا رو میکشیم.ببخشید باید لول چند باشم که زره ها و شمشیر های تازه باز شه؟؟

    پاسخ

    فرشاد خرمی: پاسخ در تاريخ تیر ۱۰ام, ۱۳۹۳ ۱۱:۱۹:


    سلام. مبارک باشه. زره و شمشیر های جدید فروشنده ها به لول مربوط نمیشه. گاهی با خرید زیاد ازشون، گاهی با کار خاصی انجام دادن مثلا کشتن شخص خاصی ممکنه یه ست زره رو از یک فروشنده خاص باز کنه. و توصیه ما اینه که روح هاتون رو برای خرید شمشیر و زره مصرف نکنید. چون بهترین و قویترین اقلام بازی رو تو مسیر بازی و توی صندوقها اجساد یا جاهای دیگه پیدا می کنید. هرچه اون صندوق ها مخفی تر و دسترسی بهشون سختتر باشه چیز های باارزش تری درونش هست. فروشنده ها معمولا فقط یک سری لوازم معمولی و ساده میارن.

    پاسخ

    ahmad: پاسخ در تاريخ تیر ۱۰ام, ۱۳۹۳ ۱۵:۲۲:


    ولی من که همه پولم رو سرف تقویت شمشیر و بالا بردن لول کردم.راستی چه جوری میتونم یه جادو داشته باشم که شلیک کنه مثل فیلم بالا لطفا راه دقیقش رو بگید.

    پاسخ

    فرشاد خرمی: پاسخ در تاريخ تیر ۱۰ام, ۱۳۹۳ ۱۵:۵۹:


    خب اکثر جادو های بازی همین طورین. شما نمیتونید در این بازی رو دو کلاس متمرکز بشید یعنی هم جنگجو باشید هم جادو داشته باشید. چون اینطوری نصف قدرت یه جادوگر و یا نصف قدرت یه جنگجو رو خواهید داشت و به مشکل میخورید. نه این که نشه کافیه مهارت های Attunement رو به همراه Intelligent (برای Sorcery) یا Faith (برای Miracle) تقویت کنید، یک جادو بخرید یا پیدا کنید بعد در یک بانفایر و از گزینه Attune Spells جادو رو جایگزاری کنید و با چوب جادوگری استفادش کنید. ما توصیه نمیکنیم. یا همه زورتون رو بزارید رو مهارت های جنگی یا همش رو برای جادو هزینه کنید. توی اون ویدئو ما یکی از قویترین اسلحه بازی رو که سخت هم بدست میاد استفاده کردیم و همونطور که می بینید روی NG+7 نسبتا راحت شکست دادیم دشمنا رو.

    پاسخ

    ahmad: پاسخ در تاريخ تیر ۱۰ام, ۱۳۹۳ ۲۲:۳۴:


    اقا همه کارایی که گفتید رو کردم اما نشد یه جادو گرفتم به اسم لایت اسپیر و یه چیز شبیه شمع دون سه شاخ که یه جور عصاست و رو بنفایر هم میرم دومی رو میزنم اما چیزی نمیشه.عصای خاصی میخاد کجا گیر بیارم.کمکم کنید لطفا

    پاسخ

    فرشاد خرمی: پاسخ در تاريخ تیر ۱۰ام, ۱۳۹۳ ۲۲:۴۶:


    خب شما جفت لوازم رو دارید، ولی مهارت Attunement شما از ده کمتره.

    پاسخ

    ahmad: پاسخ در تاريخ تیر ۱۱ام, ۱۳۹۳ ۰۱:۱۴:


    ممنونم به ده میرسونم اگه درست نشد بازم مزاهم میشم.ممنونم

    پاسخ

  5. armindark می‌گه:

    ببخشید آقای فرشاد خرمی چجوری میشه تعداد استفاده از اسپل لایتنینگ سپر هام رو زیاد کنم میشه زود جواب بدید

    پاسخ

    فرشاد خرمی: پاسخ در تاريخ تیر ۱۱ام, ۱۳۹۳ ۱۴:۴۲:


    متوجه نمیشم.

    پاسخ

    armindark: پاسخ در تاريخ تیر ۱۱ام, ۱۳۹۳ ۱۵:۰۶:


    تعداد استفاده از spellها رو میگم

    پاسخ

    فرشاد خرمی: پاسخ در تاريخ تیر ۱۱ام, ۱۳۹۳ ۱۵:۲۱:


    افزایش مهارت Attunement علاوه بر اینکه خود به خود تعداد دفعات استفاده از هر جادو رو زیاد میکنه، تعداد اسلات های شما رو در بخش Attune Spells در بانفایر ها زیاد کرده و میتوید جادو های بیشتری رو جایگزین کنید. ضمن اینکه تعداد کمی از زره ها و حلقه ها به این کار کمک میکنن.

    پاسخ

  6. alireza می‌گه:

    با سلام
    اقا این مبارزه با لرد جاینت ها خیلیم ساده نیستا
    من خودم تو مبارزه باش مشکل داشتم چون اصلا نمیدیدم شمشیرش کجاست و کشتنش برام کمی سخت بود.
    اقا فرشاد ببخشد یه سوالی داشتم
    من نفهمیدم اون اژدهای بزرگی که اواخر بازی بهش میخوریم چی گفت؟
    اخه یه جوری حرف میزد نمیشد فهمید چی مگه
    ممنون از زحمات شما

    پاسخ

    فرشاد خرمی: پاسخ در تاريخ تیر ۱۱ام, ۱۳۹۳ ۲۱:۴۹:


    سلام.
    داستان کاراکتر ها (حدودا شبیه به اسکایریم) در خیلی از موارد با حدس و گمان و از روی بررسی مدارک جلو میره و Ancient Dragon جزو کاراکتر های بحث برانگیز بازیه. احتمال میره که این اژدهای غول پیکر در واقع همون Aldia برادر Vendrick باشه. هم این که بعد از منطقه قلعه Aldia واقع شده و هم اینکه کشتنش روحش رو نمیده و در عوض Giant Soul میده و یکسری تفسیرای دیگه.
    این اژدها کنایه آمیز و با زمزمه حرف میزنه و اونجا هم بسیار زیبا بهتون میگه. “یک نفر دیگه هم جلوی ما ایستاده است. ایرادی ندارد؛ چرا که نفرین زندگی نفرین خواستن است (منظورش میتونه این باشه که نفرین Undead شدن باعث میشه فرد سختی های زیادی رو برای درمانش تحمل کنه که این خودش نفرین دیگه ای هستش!) پس تو در مه غلیظ در جستوجوی دقیق هستی (که کاری نشدنی هست و منظورش اینه که موفق نخواهی شد و این راه به جایی نمیره) به امید اینکه جوابی پیدا کنی.” میبینید اگر جزئی نگاه کنیم بازی چه زیبایی هایی داره!
    ضمنا وندریک و این اژدها هر دو از رئیسای جانبی بازی هستن و ممکنه بخواید باهاشون مبارزه کنید. این اژدها و وندریک هر دو با چند ضربه دشمنتون میشن و مبارزه رئیس شروع میشه.

    پاسخ

  7. armindark می‌گه:

    سلام دربازی گیاه یا معجونی هست که باعث تغیر جنسیت بشه من ناگهانی از مرد به زن تغیر یافتم

    پاسخ

    فرشاد خرمی: پاسخ در تاريخ تیر ۱۲ام, ۱۳۹۳ ۱۴:۲۰:


    سلام. در منطقه Things Betwixt در کنار ساحل همون جایی که دو تا غول استادن یه تابوتی هست که اگر واردش بشید جنسیت رو تغییر میده.

    پاسخ

  8. armindark می‌گه:

    سلام ببخشید میشه کرک انلاین بازی رو هم بزارید

    پاسخ

    فرشاد خرمی: پاسخ در تاريخ تیر ۱۲ام, ۱۳۹۳ ۱۵:۳۲:


    سلام. فکر نمیکنم کرک آنلاین موجود باشه.

    پاسخ

  9. armindark می‌گه:

    ببخشید بعد از اینکه با Ancient dragon صحبت میکنی بهت کلید میده بعد باید چی کار کنیم

    پاسخ

    فرشاد خرمی: پاسخ در تاريخ تیر ۱۶ام, ۱۳۹۳ ۱۴:۲۵:


    برگردید به Cardinal Tower – دومین بانفایر در منطقه Forest of the Fallen Giants – و از نردبان پایین برید. رو برو با حلقه پادشاه دروازه King’g Gate دیگه ای نظیر اون چه در Shaded Woods وجود داشت رو باز کنید تا به بانفایر The Place Unbeknownst برسید. جلوتر به سمت Giant کشته شده برید و با اون آیتمی که Ancient Dragon به شما داد می تونید وارد حافظه اون غول شده و به گذشته سفر کنید…. لطفا شما و سایر عزیزان سوالاتتون رو در پست های جدید تر مربوط به این بازی مطرح کنید تا بهتر دیده بشن و بقیه هم بهتر استفاده کنن. ممنون.

    پاسخ

    محمدرضا: پاسخ در تاريخ اردیبهشت ۳ام, ۱۳۹۴ ۰۲:۰۷:


    ببخشید چگونه میتونم فقط لباس هام کهنه است چگونه تازش کنم

    پاسخ

  10. soroush می‌گه:

    سلام ببخشید ی سوال داشتم کنار یکی از بونفایر ها یک پیر زن هستش که ی کوله پشتی داره و معجون های مختلفیو میفروشه من اینقدر ازش چیزی خریدم همه ی معجوناش تموم شده باید چیکار کرد که دوباره جنس بیاره؟

    پاسخ

    فرشاد خرمی: پاسخ در تاريخ مرداد ۱ام, ۱۳۹۳ ۲۱:۳۳:


    سلام. متاسفانه آیتم های فروشنده ها دوباره تمدید نمیشن!

    پاسخ

  11. ارمین می‌گه:

    سلام خسته نباشید فکر میکنم اگر مادر بازی کلاس جادوگریانتخاب کنیم بی شتر به کارمان ماید تا جنگاوری وووووو برخلاف اسکایریم که باجادو خیلی نمی شد کارو از پیش برد مرسی از مطلب خوبتون

    پاسخ

    فرشاد خرمی: پاسخ در تاريخ مرداد ۶ام, ۱۳۹۳ ۱۸:۵۴:


    سلام. زنده باشید، ممنون.
    برای بنده کلاس جادوگری بهتر بود حتما دوستانی هم هستن که کلاس جنگاوری رو ترجیح میدن و باهاش راحت ترن ولی ما توصیه کردیم برای راحت تر شدن کار کلاس جدوگری رو انتخاب کنن — در این کامنت
    http://www.game-iran.com/pc-game/pc-game-reviews/%d8%af%d9%88%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d9%85%d8%b1%d8%af%d9%86-%d8%a2%d9%85%d8%a7%d8%af%d9%87-%d8%b4%d9%88%db%8c%d8%af-%d9%86%d9%82%d8%af-dark-souls-ii.html/comment-page-1#comment-44601

    پاسخ

  12. امیررضا12 می‌گه:

    سلام اقا فرشاد تو مقاله نوشته بودید در نیم ساعت اول می توانید روح بی نهایت کسب کنید ولی بعدا گفته giant lord تو اوخر بازی میاد ما چطور میتونیم تو نیم ساعت اول به اواخر بازی برسیم لطفا یکم راهنمایی کنید ممنون

    پاسخ

    فرشاد خرمی: پاسخ در تاريخ شهریور ۱۳ام, ۱۳۹۳ ۱۷:۳۳:


    سلام. ما نگفتیم در “نیم ساعت اول بازی ۱ میلیون روح بدست میاد”، گفتیم “با این روش با کمتر از نیم ساعت وقت گذاشتن (۳ بار شکست دادن رئیس مذکور) می تونید ۱ میلیون روح بدست بیارید.”
    مسلما نمیشه در کمتر از نیم ساعت به آخر بازی رسید!

    پاسخ

  13. امیررضا12 می‌گه:

    سلام ممنون فرشاد جان
    ببخشید یه سوال دارم تو منقه ی اول بازی یه جایی هست که یه صدای می اید مثل صدای جوجه که دراره با ما حرف میزنه میشه بگید باید اونجا چیکار کنم؟

    پاسخ

    فرشاد خرمی: پاسخ در تاريخ شهریور ۱۴ام, ۱۳۹۳ ۱۰:۵۹:


    سلام
    اون دو پرنده به نام های Dyna and Tillo در بازی کلا قابل دیدن نیستند. همونطور که خودشون میگن باید بهشون Silky and Smooth بدید. یک سری آیتم هایی در بازی تحت عنوان Silky and Smooth Stone وجود داره (همچین Prism Stone و Petrified Something) که اگر روی لانه این دو پرنده این مواد رو رها کنید (از اینونتوری گزینه leave) به صورت رندوم آیتمی به شما هدیه میکنن.

    پاسخ

  14. سعید می‌گه:

    با سلام میخواستم برای بدست آوردن حلقه king,s ring چکاری باید انجام بدم باید بروم کجا؟؟؟؟؟؟

    پاسخ

    فرشاد خرمی: پاسخ در تاريخ شهریور ۲۱ام, ۱۳۹۳ ۰۰:۱۷:


    سلام. اواخر بازی و در انتهای منطقه Undead Crypt از روی لباس های پادشاه وندریک.

    پاسخ

  15. علی صفرزاده می‌گه:

    سلام.من ۲ سوال دارم
    ۱-اون اهنگری که اول بازی است چه چیزهایی رو تعمیر می کنه من یه شمشیر دارم ولی تعمیر نمی کنه
    ۲-بهترین اسلحه-انگشتر به نظر شما چیه؟
    لطفا سیو هاتون رو اپلود کنید

    پاسخ

    فرشاد خرمی: پاسخ در تاريخ شهریور ۲۵ام, ۱۳۹۳ ۱۳:۰۳:


    سلام. آهنگرا هر چیزی که قابل تعمیر باشن تعمیر میکنن. زره و اسلحه و انگشتر. در مورد سوال دوم این مقاله رو بخونید.
    http://www.game-iran.com/technology/news-articles/articles/%da%86%d9%86%d8%af-%d9%86%da%a9%d8%aa%d9%87-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d8%a2%d8%b3%d8%a7%d9%86-%d8%aa%d8%b1-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86-dark-souls-2.html

    پاسخ

  16. dragon 2 می‌گه:

    با سلام من در قسمت cardinal tower در بونفایر mc duff work shop یه آهنگری رو که روی یه جعبه نشسته بود و هیچ کاری برای من انجام نمی داد کشتم و ازش titant slap گرفتم آیا کارم اشتباه بود؟؟؟؟

    پاسخ

    فرشاد خرمی: پاسخ در تاريخ مهر ۱۰ام, ۱۳۹۳ ۱۵:۳۸:


    سلام. اون اهنگر تنها کسیه که اسلحه و سپرهاتون رو جادویی میکنه، بنابرین حالا که کشتیدش نمیتونید اسلحه و سپرتون رو جادویی کنید و با این کار کمی تو اینکه چقدر بتونید اسلحتون رو ارتقا بدید محدود شدید. البته سپر مهم نیست چون جدویی کردن سپر کمی دفع فیزیکی رو کم میکنه و توصیه نمیشه که جادوییش کنید.

    پاسخ

  17. dragon 2 می‌گه:

    سلام ببخشید حالا با این دسته گلی که من به آب دادم به نظر شما از اول بازی رو شروع کنم یا نه؟؟ باس هایthe last giant _ the pursuer _flexile sentry _ruin sentinels_ dragon rider رو کشتم

    پاسخ

    فرشاد خرمی: پاسخ در تاريخ مهر ۱۱ام, ۱۳۹۳ ۰۹:۴۸:


    سلام.
    خیر به هیج وجه. بعد از کشتن هر NPC، یه مدتی کوتاهی که بگذره در محلی که کشتیدش یه قبر به وجود می آید، در اونجا میتونید روح اون NPC رو با چند هزار روح احضار کنید و خدمات ازش بگیرید؛ اما هر دفعه که بمیرید، اون روح احضار شده هم نابود میشه و دباره باید احضارش کنید.

    پاسخ

  18. dragon 2 می‌گه:

    سلام ببخشید من انقدر مزاحمتان میشم ببخشید من سره باس the lost sinner گیر کردم هر کاری میکنم نمیشه منتظر میمونم تا اون حرکتش رو انجام بده بعد من که میزنم سریع جاخالی میده ولی سوالم اینه من گزینه دیگه ای دارم که اول اونو بکشم بعد اینو یا نه
    سوال بعدیم اینه که چیجوری به منطقه ی grave saints برم؟؟ دو بار سعی کردم بپرم داخل اون چاهه که تو ماجولا هست ولی مردم.

    پاسخ

    فرشاد خرمی: پاسخ در تاريخ مهر ۱۳ام, ۱۳۹۳ ۰۸:۱۸:


    سلام. خواهش می کنم.
    Lost Sinner رئیس نسبتا دشواریه اما جزو رئسای اصلی و اونم چهار رئیسه بزرگه و راهی نیست باید حتما برا پیشروی بازی شکیستش داد!
    اما تا اینجایی که شما اومدید هنوز دو رئیس جانبی وجود داره که شکست ندادید؛
    – رئیس Belfry Gargoyle در منطقه Belfry Luna (از دومین بانفایر Bastille از نردبان پایین برید و با یه Pharaos Lockstone راه رو باز کنید جلوتر از پله ها که بالا برید منطقه مه رو میبینید که به رئیس میرسه اما جلوش بسته است برای بازکردنش باید از نردبان بالا برید یه اهرم رو بکشید. برگردید پایین و وارد منطقه مه بشید و رئیس رو شکست بدید.
    – رئیس Old Dragonslayer در ناحیه Heide’s Tower of Flame یک مسیر می رفت به سمت Dragonrider و مسیر دیگه میرسه به پلی که منتهی میشه به کلیسایی که این رئیس اونجاست.
    در مورد سوال دوم، کمی که در بازی پیشرفت کنید NPC جدیدی کنار اون دالان میاد و میتونید نردبون هاش رو خریده و براتون نصب میکنه و راحت پایین میرید.

    پاسخ

    dragon 2: پاسخ در تاريخ مهر ۱۳ام, ۱۳۹۳ ۱۰:۵۲:


    مرسی از کمکتان راستی من اون هر دو رییس جانبی رو کشته بودم ولی بالاخره تونستم the lost sinner رو هم بکشم . راجع به اون چاه هم یه انگشتر از گربه خریدم که باهاش تونستم برم پایین!!
    ممنون از راهنماییتون .

    پاسخ

    فرشاد خرمی: پاسخ در تاريخ مهر ۱۳ام, ۱۳۹۳ ۱۰:۵۴:


    خواهش میکنم. بله درسته اون انگشتر کمک میکنه که موقع افتادن ضربه کمتری بخورید. ولی بهتره مناطق رو به ترتیب استانداردش برسید تا سختیش کمتر باشه.

    پاسخ

  19. parsa می‌گه:

    سلام ببخشید یه سوال داشتم این جادوی soul geyser رو از کجا میتونم گیر بیارم و این که اگر من کلاس جادوگر رو انتخاب کنم میتونم با سی تا از اون soul spear باس اول یعنی the last giant رو بکشم؟ میترسم جادو هام تموم بشه سره باس ها .میشه اطلاعات بیشتر در مورد کلاس sorcerer. بدین

    پاسخ

    فرشاد خرمی: پاسخ در تاريخ مهر ۱۸ام, ۱۳۹۳ ۱۴:۰۸:


    سلام
    Soul Geyser رو در منطقه Aldia’s Keep حدودا ۷۰ درصد از بازی رفته پیدا میکنید.
    از آیتم های احیای جادو میتونید استفاده کنید و برای The Last Giant همین ۳۰ تا Souls Spear کافی هستش.

    پاسخ

  20. sepehr می‌گه:

    سلام بخشید میخواستم ازتون بپرسم چیجوری میتونم اون باسه که کلش دستشه توی منطقه ی earthen peak رو بکشم ؟؟؟؟ و اینکه معجونی چیزی نیست که ضده سم باشه آخه زمینش سمیه و فقط بخاطر سم میمیرم.

    پاسخ

    MohamadRz: پاسخ در تاريخ آذر ۱۳ام, ۱۳۹۳ ۰۱:۴۹:


    سلام سره این باس ۲تا کار باید بکنی که باس رو راحت بزنی.
    ۱ سره بنفایر دوم همون منطقه وقتی از در میای بیرون مستقیم میری لب پرتگاه ۳ تا ادمو میکشی لبه پرتگاه سمت راست یک کم سر بالایی داره که میری با مشعل اتیشش میزنی
    ۲ کناره ورودی باس سمت راست پله داره میری بالا سمته راست یه اتاقه توش یکی ار اون صورت هاست که با سنگ مخصوص باز میشه اینو فعال میکنی
    خب حالا بری پیشه با دیگه سم اونجا نیست 😀

    پاسخ

  21. generalzh می‌گه:

    با سلام و خسته نباشید خدمت شما.
    من کلاس بازی رو وارییر جنگجو هست لول شصت هستم کلی ایتم جادو اینا تو ذخیره دارم ولی کنا بونفیر میشینم اون گزینه استفاده از جادو استفاده نمیشه کرد لول جادو که همون امونتت هم باشه که اگه اشتباه ننوشته باشم.ولی باز نمیشه. استفاده کرد تو جاهایی از بازی خیلی نیازه که استفاده شه.اگر امکانش هست راهنمایی در این باره و فعال کردن و استفادش بگین.
    با تشکر.

    پاسخ

    Sepehr: پاسخ در تاريخ مهر ۲۱ام, ۱۳۹۳ ۱۲:۴۰:


    با سلام یک سؤال دیگه آیا میشود rubbish رو سالم کرد اخه من تو لول٩٠ کلاسم رو از وارییر به جادوگرى تغییر دادم حالا دوباره مى خواهم وارییر بشم ولى زدم اون صندوقه که توش soul vessel بود رو خراب کردم نمى دونستم بزنم خرابش کنم بهم rubbishمیده

    پاسخ

  22. علی@ می‌گه:

    سلام …..لطفا جواب بدید…..من اون غولی که شبیه ماره رو نمی تونم بکشم؟همش جون من کم میشه و غول جونش زیاد میشه….مرسی اگه جواب بدین

    پاسخ

    علی صفری: پاسخ در تاريخ دی ۲۶ام, ۱۳۹۳ ۱۹:۵۵:


    با سلام و تشکر.من تو غول maytha,the baneful موندم راهنمایی کنید

    پاسخ

  23. omid می‌گه:

    با سلام . من الان یه مدت دارم این بازی رو میکنم و لولم ۱۰۴ هس گمونم هیروم کشیش باشه الان من حدود سیزده غول شایدم بیشتر رو کشتم ولی به مشکل کمتر شدن هیل بعد هربار مردن بر خوردم ایا راهی هس که اون ایتمی که هیل رو باز میکنه راحت بدست بیاورم؟و ایا درهای که وقتی نزدیکشون میشی مینویسه symbol of the king چگونه باز میشن ؟
    باتشکر

    پاسخ


شما نیز به جمع هوادارن گیم-ایران در فیس بوک بپیوندید. Facebook.com


.:: ارسال دیدگاه



كاربر محترم، ايميل شما منتشر نخواهد شد ، لطفا ادرس صحيح ايميل خود را بنويسيد

مقررات بخش نظرات :
1- از ارسال نظرات پي در پي خوداري كنيد و منتظر پاسخ كاربران و يا نويسنده باشيد.
2- فقط به نظرات فارسي پاسخ داده خواهد شد و نظرات فينگليش پاسخ داده نميشود.
3- لطفا در مقدار و ميزان سوالات خود در بخش نظرات زياده روي نفرماييد.
4- لطفا به كاربران و مسئولان سايت بي احترامي نكنيد و در صورت مشاهده پي گيري خواهد شد.
5- لطفا نظر و سوال خود را در بخش مناسب ارسال نماييد در غير اين صورت پاسخي نخواهيد داشت.
6- سوالات خارج از بحث خود را ميتوانيد از قسمت تماس باما از بالاي سايت ارسال كنيد.







تمامي حقوق مطالب و تصاوير نزد اين وب سايت محفوظ بوده و هر گونه کپی بردار (شامل مطالب ، تصاویر و تمامی عناصر) از آن در وب سايت ها و وبلاگ ها و نشريات غیر مجاز بوده مگر به رضایت کتبی مسئولین سایت

 

طرح قالب ، رنگ بندي ، چينش عناصر و طراحي كلي ان براي گيم ايران محفوظ بوده و كپي برداري از قالب جرم محسوب شده و از طريق پليس فتا پي گيري ميشود

Copyright © Game-Iran.com